Prostreno.cz

Dezert s ricottou a mangem

Díky své jemné chuti je ricotta oblíbená dospělými i dětmi. Má mnohostranné využití a skvěle se hodí k přípravě dezertu.

23.07.2019 lanvin
30min

30min příprava

821 kJ / 196 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupané mango rozmixujte v kuchyňském robotu na pyré.
  2. Smetanu vyšlehejte a lehce promíchejte s medem, ricottou, dření vanilky a limetkovou kůrou.
  3. Do sklenic dejte vrstvu ricotty, vrstvu rozmixovaného manga, vrstvu ricotty, mango a ricottu.
  4. Pohár můžete ozdobit kostičkami manga. Hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,96 g
  • Sacharidy:

    75,50 g
    • Cukry:

      61,70 g
  • Tuky:

    141,20 g
  • Vláknina:

    4,50 g

Aktivita pro spálení:

487 kcal
60

minut jízdy na kole

46

minut běhu

145

minut uklízení





Podobné recepty

Rebarborová granita

(1 hlasů)
4h a 15min
380 kJ

Koláč s jahodami a bílou čokoládou

(3 hlasů)
1h a 10min
1207 kJ

Chlebíček s hruškami

(3 hlasů)
1h a 15min
908 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dezert s ricottou a mangem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba