Prostreno.cz

Králík na červeném víně s cibulkami

Králík na česneku nebo na smetaně, to už je klasika. Králík na víně s cibulkami a rozmarýnem chutná opravdu skvěle.

23.01.2020 lanvin
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

755 kJ / 180 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Naporcovaného králíka osolte, opepřete a obalte v hladké mouce.
  2. Ve velkém rendlíku rozehřejte olej a máslo, přidejte porce králíka a maso ze všech stran opečte.
  3. Maso zalijte vínem, vývarem, přidejte rozmarýn a duste doměkka.
  4. V polovině dušení přisypte k masu oloupané cibulky.

TIP:

Králíka můžete připravit i v troubě.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    427,02 g
  • Sacharidy:

    254,56 g
    • Cukry:

      3,49 g
  • Tuky:

    133,03 g
  • Vláknina:

    24,60 g

Aktivita pro spálení:

700 kcal
87

minut jízdy na kole

66

minut běhu

208

minut uklízení





Podobné recepty

Králík s hlívou

(1 hlasů)
1h a 50min
642 kJ

Králík na špeku

(2 hlasů)
1h a 50min
909 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík na červeném víně s cibulkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba