Prostreno.cz

Mleté maso se slaninou

Mleté maso ve slaninové omáčce s pórkem.

14.02.2020 lanvin
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

795 kJ / 190 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Slaninu nakrájejte na kostičky a opečte ji ve větší pánvi.
  2. Přidejte mleté maso a míchejte, aby se maso neslepilo.
  3. Přisypte nakrájený pórek a opékejte za stálého míchání 2-3 minuty.
  4. Maso zalijte vývarem a duste 35 minut. Maso podle chuti osolte a opepřete.
  5. K masu přidejte smetanu ve které rozmíchejte čerstvý, smetanový sýr a duste ještě 5 minut.
  6. Před podáváním posypte maso nakrájenou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    260,50 g
  • Sacharidy:

    60,89 g
    • Cukry:

      23,72 g
  • Tuky:

    240,12 g
  • Vláknina:

    3,15 g

Aktivita pro spálení:

792 kcal
99

minut jízdy na kole

75

minut běhu

236

minut uklízení





Podobné recepty

Špagetový koláč

(2 hlasů)
1h a 30min
729 kJ

Mleté maso zapečené se zeleninou

(1 hlasů)
1h a 25min
496 kJ

Kuřecí kuličky se žampiony

(2 hlasů)
1h a 25min
615 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

sýr smetanový

350 kcal / 100g
B6 g
S2 g
T34 g

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mleté maso se slaninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba