Prostreno.cz

Zeleninová pánev

Pokrm je připravený z několika druhů zeleniny, jedná se o předvařenou a poté opečenou zeleninu.

06.03.2020 sun
1h a 15min

30min příprava

45min vaření

332 kJ / 79 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Tuřín oloupejte a nakrájejte na kostičky.
  2. Brambory oloupejte a nakrájejte je na čtvrtky.
  3. Tuřín a brambory nasypte do osolené, vařící vody se 3 lžícemi citronové šťávy a vařte 15 -20 minut, aby nebyl tuřín tvrdý.
  4. V polovině vaření přidejte k tuřínu na růžičky rozdělený květák a hrachové, nebo fazolové lusky.
  5. Povařenou zeleninu sceďte a přelijte ji studenou vodou. Nechte důkladně okapat.
  6. Ve velké pánvi rozehřejte máslo a olej a do pánve nasypte povařenou zeleninu.
  7. Přidejte na silnější plátky nakrájené, omyté a neoloupané ředkvičky, bobkový list, zeleninu posypte sezamovými semínky a přibližně 10 minut opékejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,76 g
  • Sacharidy:

    233,86 g
    • Cukry:

      32,35 g
  • Tuky:

    74,86 g
  • Vláknina:

    67,55 g

Aktivita pro spálení:

321 kcal
40

minut jízdy na kole

30

minut běhu

95

minut uklízení





Podobné recepty

Karbanátky z brambor, špenátu a sýra

(1 hlasů)
1h a 15min
779 kJ

Celer zapečený se slaninou

(1 hlasů)
1h a 35min
903 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninová pánev

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba