Prostreno.cz

Karbanátky na cibuli

Karbanátky z mletého vepřového a hovězího masa dušené se spoustou cibule jsou jednoduché na přípravu a chutnají skvěle.

24.04.2020 sun
1h a 30min

30min příprava

60min vaření

842 kJ / 201 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do velké misky dejte mleté hovězí a mleté vepřové maso.
  2. Přidejte pažitku, petrželku, rozšlehané vejce, muškátový oříšek, prolisovaný česnek, podle chuti osolte, opepřete a nakonec přidejte podle potřeby strouhanku.
  3. Směs dobře promíchejte a ze směsi vytvarujte karbanátky.
  4. V pekáčku rozehřejte olej a máslo a do pekáčku uložte karbanátky.
  5. Karbanátky podlijte vínem, přikryjte je a dejte na 35 minut do trouby předehřáté na 190 °C.
  6. Cibuli nakrájejte na plátky a přisypte ji k masu.
  7. Maso přikryjte a dejte ještě na 15 minut zpět do trouby.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    217,43 g
  • Sacharidy:

    84,14 g
    • Cukry:

      15,98 g
  • Tuky:

    190,54 g
  • Vláknina:

    8,72 g

Aktivita pro spálení:

777 kcal
97

minut jízdy na kole

74

minut běhu

231

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

vejce

143 kcal / 100g
B12 g
S0,96 g
T9 g

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g

rostlinný olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Karbanátky na cibuli

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba