Prostreno.cz

Treska na fenyklu

Zdravá ryba opečená na másle s dušným fenyklem a cibulí.

29.05.2020 lentilka
55min

20min příprava

35min vaření

454 kJ / 108 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl, omytou cuketu a oloupanou cibuli nakrájejte na plátky.
  2. V rendlíku zahřejte olivový olej, přisypte fenykl, cibuli, cuketu a restujte 5 minut.
  3. Zeleninu zalijte vínem a duste 5 minut.
  4. V jiné pánvi na 3 lžících másla a lžíci oleje opečte z obou stran rybí filety.
  5. Filety během pečení osolte a posypte je pepřem a oreganem.
  6. Filé podávejte s fenyklem.
  7. Před podáváním posypte ryby natí fenyklu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    107,21 g
  • Sacharidy:

    57,83 g
    • Cukry:

      20,76 g
  • Tuky:

    85,49 g
  • Vláknina:

    15,20 g

Aktivita pro spálení:

382 kcal
47

minut jízdy na kole

36

minut běhu

114

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí kuličky

(4 hlasů)
1h a 5min
599 kJ

Treska s česnekem a cibulí

(1 hlasů)
45min
428 kJ

Špagety s tuňákem

(1 hlasů)
40min
1096 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska na fenyklu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba