Prostreno.cz

Treska s česnekem a cibulí

Ryba je lehká a dietní. Kvalitní čerstvá ryba nepotřebuje dlouhou úpravu. Vyzkoušejte chutný a rychlý způsob přípravy tresky.

02.03.2020 lentilka
45min

15min příprava

30min vaření

428 kJ / 102 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V malé misce smíchejte všechno koření.
  2. Na másle s olejem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  3. Přidejte osolené porce ryby, posypte je polovinou připraveného koření a ryby pečte 5-10 minut, podle velikosti porcí ryby.
  4. Ryby otočte, posypte je zbývajícím kořením, kolem ryby nasypte nakrájený česnek, na tenké plátky nakrájený citrón a pečte 5-10 minut. Nebo až jsou ryby hotové.
  5. Před podáváním pokapejte ryby citronovou šťávou a posypte petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    81,45 g
  • Sacharidy:

    49,99 g
    • Cukry:

      11,47 g
  • Tuky:

    56,02 g
  • Vláknina:

    13,37 g

Aktivita pro spálení:

248 kcal
31

minut jízdy na kole

23

minut běhu

74

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí karbanátky s mrkví

(2 hlasů)
60min
668 kJ

Losos s rajčatovým přelivem

(2 hlasů)
1h a 5min
700 kJ

Ryba v mandlích

(3 hlasů)
1h a 5min
515 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s česnekem a cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba