Prostreno.cz

Zeleninový džuveč

Pestré, syté jídlo plné chuti.

12.06.2020 lanvin
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

301 kJ / 71 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Všechnu zeleninu a brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky, cibuli a rajčata na kolečka.
  2. Zeleninu nasypte do zapékací misky, pokapejte ji olejem, osolte, opepřete a promíchejte.
  3. Přisypte rýži, přidejte vývar a ještě jednou promíchejte.
  4. Přikryjte, vložte do trouby předehřáté na 190 ˚C a duste 45 minut, nebo až se tekutina vsákne a rýže bude měkká.
  5. Před podáváním posypte petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,62 g
  • Sacharidy:

    402,99 g
    • Cukry:

      48,51 g
  • Tuky:

    87,04 g
  • Vláknina:

    37,55 g

Aktivita pro spálení:

465 kcal
58

minut jízdy na kole

44

minut běhu

138

minut uklízení





Podobné recepty

Zelenina na grilu

(2 hlasů)
40min
764 kJ

Polévka z bílé ředkve recept

(1 hlasů)
1h a 20min
53 kJ

Letní zelenina s krůtím masem

(1 hlasů)
1h a 10min
319 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninový džuveč

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba