Prostreno.cz

Kedlubnové bramboráčky s karotkou

Zeleninové bramboráčky se hodí jako hlavní chod i  jako svačina.

16.06.2020 Mikeš
55min

25min příprava

30min vaření

477 kJ / 114 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omytou cuketu, očištěnou karotku a oloupané kedlubny nastrouhejte na hrubém struhadle do větší misky.
  2. Vodu, kterou „pustí“ zelenina slijte.
  3. Přidejte nakrájenou cibulku s natí, petrželku, rozšlehané vejce, mouku, česnekový prášek, sůl, pepř a vše promíchejte.
  4. V pánvi rozehřejte část oleje a postupně pečte bramboráčky. Olej přidávejte postupně podle potřeby.
  5. Bramboráčky pokládejte na papírovou utěrku, aby nebyly příliš nasáklé olejem.
  6. Podávejte je s oblíbeným dipem, nebo se zakysanou smetanou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,68 g
  • Sacharidy:

    100,11 g
    • Cukry:

      30,56 g
  • Tuky:

    116,75 g
  • Vláknina:

    19,62 g

Aktivita pro spálení:

393 kcal
49

minut jízdy na kole

37

minut běhu

117

minut uklízení





Podobné recepty

Kedlubnový salát

(1 hlasů)
25min
192 kJ

Kedlubny plněné pohankou

(1 hlasů)
1h a 30min
511 kJ

Zapečená kedlubna​

1h a 5min
547 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kedlubnové bramboráčky s karotkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba