Prostreno.cz

Kedlubnový salát

Čerstvý podzimní salát, připravený z bílé kedlubny a jablek.

12.09.2017 Mikeš
25min

25min příprava

192 kJ / 45 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupané kedlubny nakrájejte na tenké plátky, plátky překrojte na polovinu.
  2. Omytá jablka nakrájejte stejně jako kedlubny.
  3. Kedlubny a jablky uložte střídavě na salátovou mísu.
  4. Jogurt promíchejte s česnekem, medem, citronovou šťávou a citronovou kůrou, podle chuti jogurt osolte.
  5. Jogurtem přelijte kedlubny s jablky.

TIP:

Jogurt můžete podávat taky zvlášť.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,14 g
  • Sacharidy:

    89,13 g
    • Cukry:

      52,70 g
  • Tuky:

    8,04 g
  • Vláknina:

    17,36 g

Aktivita pro spálení:

160 kcal
20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

47

minut uklízení





Podobné recepty

Hráškový salát

(2 hlasů)
40min
718 kJ

Salát z kuskusu

45min
717 kJ

Fazolový salát

30min
425 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kedlubnový salát

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba