Prostreno.cz

Cibulový koláč z listového těsta

Původem Francouzský koláč má mnoho variant. Základem je korpus z listového, nebo křehkého těsta.

25.06.2020 lanvin
1h a 20min

35min příprava

45min vaření

1053 kJ / 251 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 220 °C.
  2. Cibuli nakrájejte na plátky a nechte ji zesklovatět na másle. Během restování posypte cibuli cukrem, lístečky tymiánu a pokapejte ji vinným octem.
  3. Cibuli dochuťte solí pepřem.
  4. Kulatou formu na koláč vyložte listovým těstem. Těsto na několika místech propíchejte vidličkou a dejte na 10 minut do trouby předehřáté na 220 °C.
  5. Těsto vyndejte z trouby, potřete ho čerstvým sýrem smíchaným s nastrouhaným sýrem a posypte připravenou cibulí.
  6. Koláč vložte zpět do trouby a pečte dalších 15-20 minut.
  7. Hotový koláč ozdobte tymiánem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    87,48 g
  • Sacharidy:

    169,54 g
    • Cukry:

      33,07 g
  • Tuky:

    179,91 g
  • Vláknina:

    19,30 g

Aktivita pro spálení:

325 kcal
40

minut jízdy na kole

30

minut běhu

97

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g

červená řepa

43 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

listové těsto

350 kcal / 100g
B5 g
S40 g
T20 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Cibulový koláč z listového těsta

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba