Prostreno.cz

Pikantní čatní s rozinkami

Čatní skvěle doplní grilovaná masa, uzeninu, teriny a paštiky. Čatní můžete použít jako pomazánku do sendvičů. Krásně se vyjímá také na sýrovém prkénku, chuťově ladí obzvlášť s pikantními sýry, jako je například gorgonzola.

07.07.2020 sun
30min

15min příprava

15min vaření

433 kJ / 103 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté hrušky bez jádřince nakrájejte na kostky-hrušky nemusíte loupat.
  2. Hrušky nasypte do hrnce, přidejte cukr, ocet a ostatní suroviny. Přiveďte k varu a nechte deset až patnáct minut probublávat.
  3. Naplňte do skleniček, uzavřete víčky a otočte dnem vzhůru. Nechte vychladnout.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,51 g
  • Sacharidy:

    406,48 g
    • Cukry:

      305,51 g
  • Tuky:

    3,58 g
  • Vláknina:

    39,18 g

Aktivita pro spálení:

784 kcal
98

minut jízdy na kole

74

minut běhu

234

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pikantní čatní s rozinkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba