Prostreno.cz

Hovězí plátky s bavorskou omáčkou

Hrubě mletá hořčice a křen dodá masu velmi pikantní chuť. Můžete použít i jiné hořčice, například Dijonskou.

07.07.2020 sun
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

804 kJ / 192 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso osolte a opečte ho ze všech stran v pekáčku na oleji.
  2. Vývar smíchejte s hořčicí a spolu s pivem ho přilijte k masu.
  3. Maso přikryjte a duste v troubě předehřáté na 190 °C doměkka.
  4. Měkké maso vyndejte, omáčku zahustěte instantní jíškou, přidejte křen a duste ještě 10 minut.
  5. Nakonec do omáčky vmíchejte nasekanou pažitku.
  6. Maso podávejte nakrájené na plátky, přelité omáčkou.

TIP:

Pokud nechcete mít pokrm hodně pikantní, použijte klasickou hořčici.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    202,72 g
  • Sacharidy:

    47,22 g
    • Cukry:

      1,62 g
  • Tuky:

    119,71 g
  • Vláknina:

    1,45 g

Aktivita pro spálení:

692 kcal
86

minut jízdy na kole

65

minut běhu

206

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 1 komentářů

Avatar
Avatar Radosta1@seznam.cz
03.10.2020

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí plátky s bavorskou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba