Prostreno.cz

Hovězí plec na pivu

Na každý guláš je potřeba vybrat kvalitní maso, protože podle toho si pak výsledný pokrm vychutnáte. Maso připravte nejlépe den dopředu, druhý den chutná ještě lépe.

15.07.2020 lentilka
2h a 50min

20min příprava

2h a 30min vaření

682 kJ / 162 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky.
  2. V hrnci zahřejte olej a maso opečte ze všech stran.
  3. Maso posypte mletou paprikou, mletým pepřem, osolte, přidejte na plátky nakrájenou cibuli, bobkový list, nové koření, vývar, pivo, maso přikryjte a duste doměkka.

TIP:

Masovou šťávu můžete zahustit tmavou instantní jíškou.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    242,37 g
  • Sacharidy:

    431,37 g
    • Cukry:

      13,30 g
  • Tuky:

    147,88 g
  • Vláknina:

    126,03 g

Aktivita pro spálení:

1099 kcal
137

minut jízdy na kole

104

minut běhu

328

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 1 komentářů

Avatar
Avatar Mia
20.07.2020

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

nové koření

265 kcal / 100g
B3 g
S52 g
T5 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí plec na pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba