Prostreno.cz

Broskvový cobbler

Cobbler si můžete upéct z různých druhů ovoce – ať už ho namícháte, nebo zůstanete u jednoho druhu. Příprava je velmi snadná.

11.08.2020 sun
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

999 kJ / 238 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 175 °C.
  2. Omyté broskve nakrájejte na plátky.
  3. Broskve nasypte do misky, přidejte 50 g cukru a kukuřičný škrob. Promíchejte a nechte 10 minut stát.
  4. Do jiné misky nasypte mouku, zbylý krupicový cukr, vanilkový cukr, kypřicí prášek a sůl. Promíchejte, přidejte na menší kousky nakrájené studené máslo a vypracujte drobenku.
  5. Nakonec zlehka vmíchejte jogurt a mandle, nebo ovesné vločky.
  6. Formu velkou přibližně 20x20 cm vymažte máslem a vysypte moukou.
  7. Na dno rozprostřete připravené broskve a pokryjte je připravenou „drobenkou“.
  8. Cobbler vložte do předehřáté trouby a pečte přibližně 35-40 minut dozlatova.
  9. Nechte lehce zchladnout a podávejte. Můžete podávat se zmrzlinou, nebo zakysanou smetanou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    28,22 g
  • Sacharidy:

    447,27 g
    • Cukry:

      331,22 g
  • Tuky:

    120,19 g
  • Vláknina:

    14,85 g

Aktivita pro spálení:

732 kcal
91

minut jízdy na kole

69

minut běhu

218

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Broskvový cobbler

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba