Prostreno.cz

Grilovaný tuňák s červenou paprikou a cibulí

Tuňák je na grilování jedna z nejvhodnějších, ale také luxusních potravin, vychutnejte si tuto rybu při některých ze slavnostních příležitostí.

02.09.2020 lentilka
55min

30min příprava

25min vaření

471 kJ / 112 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V misce prošlehejte všechny surovina na marinádu.
  2. Tuňáka nakrájejte na stejně velké kostky a vložte ho do marinády, opatrně promíchejte, aby se obalily všechny kousky. Nechte minimálně 30 minut v chladu.
  3. Oloupanou cibuli a očištěné papriky nakrájejte na stejně velké kousky.
  4. Tuňáka, papriku a cibuli střídavě navlečte na kovové špejle.
  5. Grilujte na středně předehřátém grilu, podle velikosti kostek tuňáka, 5-6 minut z každé strany. Hotového tuňáka podle chuti osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    148,81 g
  • Sacharidy:

    54,53 g
    • Cukry:

      28,56 g
  • Tuky:

    100,91 g
  • Vláknina:

    9,43 g

Aktivita pro spálení:

422 kcal
52

minut jízdy na kole

40

minut běhu

125

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilovaný tuňák s červenou paprikou a cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba