Prostreno.cz

Hovězí guláš s rajčaty

Hovězí kližka zajistí tu nejlepší konzistenci. Zahuštění chlebem má tu výhodu, že na tuto variantu zahuštění zužitkujete i již starý ztvrdlý chleba – stačí ho nastrouhat nebo nalámat na malé kousky, přidat do omáčky a nechat rozvařit.

05.10.2020 sun
3h a 0min

30min příprava

2h a 30min vaření

498 kJ / 119 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Hovězí maso nakrájejte na kostky, nasypte je do misky s moukou a důkladně je v mouce obalte.
  2. V hrnci na rozehřátý olej nasypte oloupanou nakrájenou cibuli a nechte ji zesklovatět.
  3. K cibuli přisypte maso, míchejte, aby se maso zatáhlo ze všech stran.
  4. Maso posypte paprikou a na mírném ohni minutu míchejte.
  5. Maso osolte, zalijte vodou, přisypte gulášové koření a maso duste doměkka.
  6. Když je maso skoro měkké, přidejte k masu nakrájená rajčata, nakrájené papriky, rajčatový protlak a nastrouhaný chléb. Vařte, až je maso měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    198,05 g
  • Sacharidy:

    237,90 g
    • Cukry:

      43,72 g
  • Tuky:

    134,72 g
  • Vláknina:

    25,52 g

Aktivita pro spálení:

773 kcal
96

minut jízdy na kole

73

minut běhu

230

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí guláš s rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba