Prostreno.cz

Hovězí maso s mrkví a tymiánem

V troubě dušené hovězí maso s mrkví. Je plné chuti a vůně. Takové tradiční a plnohodnotné, jaké uměly vařit naše babičky a které vás spolehlivě zasytí.

14.10.2020 lanvin
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

616 kJ / 147 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, nebo větší kousky a orestujte ho v pekáčku na oleji.
  2. Maso posypte bylinkovou solí, pokapejte ho worcestrovou omáčkou, k masu přidejte oloupanou, na čtvrtky nakrájenou cibuli, rozmarýn, česnek a vývar.
  3. Maso přikryjte a duste v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 60 minut.
  4. K masu přidejte očištěnou, na větší kousky nakrájenou mrkev a dále duste v troubě, až je maso měkké.
  5. Maso chutná nejlépe s bramborovou kaší.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    222,49 g
  • Sacharidy:

    119,58 g
    • Cukry:

      40,56 g
  • Tuky:

    217,55 g
  • Vláknina:

    19,92 g

Aktivita pro spálení:

784 kcal
98

minut jízdy na kole

74

minut běhu

234

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 1 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso s mrkví a tymiánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba