Prostreno.cz

Ryba v citronové omáčce

Rychlý recept na jakoukoli rybu či rybí filé s vůní citrónu.

29.08.2011 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

513 kJ / 122 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté rybí filety osolte a opepřete. Na pánvi s rozehřátým máslem zvolna filety opečte z obou stran.
  2. Na jiné pánvi rozehřejte máslo, přidejte česnek, růžový pepř, šťávu i kůru z citrónu, zalijte smetanou, ve které rozmíchejte lžičku škrobové moučky. Povařte za stálého míchání 10 minut.
  3. Rybí filety podávejte přelité omáčkou ozdobené plátky citrónu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    261,56 g
  • Sacharidy:

    150,27 g
    • Cukry:

      35,96 g
  • Tuky:

    251,43 g
  • Vláknina:

    32,37 g

Aktivita pro spálení:

915 kcal
114

minut jízdy na kole

87

minut běhu

273

minut uklízení





Podobné recepty

Losos s citrónem a koprem podle Zdeňka Pohlreicha

(24 hlasů)
1h a 45min
815 kJ

Středomořský špíz

(10 hlasů)
35min
672 kJ

Treska s pórkem

(13 hlasů)
50min
655 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba v citronové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba