Prostreno.cz

Středomořský špíz

Z okolí Rimini pochází jadranský špíz, tedy ve speciální strouhance obalený mix z masa mořského ďasa a sépií. Mořský ďas je ideální ryba pro všechny, kdo mají obavy z kostí. Zkuste také recept na grilované špízy podle Emanuela Ridi.

12.07.2011 lanvin
35min

20min příprava

15min vaření

672 kJ / 160 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do strouhanky vmíchejte nasekaný česnek, petrželku, sůl a zakápněte olivovým olejem.
  2. V této směsi obalte očistěné kousky kalamárů a filet a napíchejte na špejle. Grilujte do zlatova.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    261,98 g
  • Sacharidy:

    207,79 g
    • Cukry:

      12,03 g
  • Tuky:

    116,71 g
  • Vláknina:

    12,66 g

Aktivita pro spálení:

739 kcal
92

minut jízdy na kole

70

minut běhu

220

minut uklízení





Podobné recepty

Špíz se žampiony

(16 hlasů)
3h a 35min
439 kJ

Ovocný špíz

(13 hlasů)
20min
778 kJ

Špíz se žampiony

(13 hlasů)
35min
117 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Středomořský špíz

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba