Prostreno.cz

Hovězí v křenové omáčce

Recept na jednoduchou křenovou omáčku s vařeným hovězím masem.

30.08.2011 lanvin
1h a 35min

15min příprava

1h a 20min vaření

692 kJ / 165 kcal

energetická hodnota na 100g

Středně složité

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso uvařte spolu s očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninou v 1 litru osolené vody. Do jiného hrnce dejte 1/2 litru vývaru z uvařeného masa a přiveďte k varu.
  2. Ve smetaně rozmíchejte mouku a vlijte do vařícího vývaru. Povařte 10 minut. Nakonec přidejte křen, cukr a promíchejte. Povařte už jen 5 minut.
  3. Dochuťte citronovou šťávou a pokud je třeba osolte podle chuti.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    224,10 g
  • Sacharidy:

    90,80 g
    • Cukry:

      40,70 g
  • Tuky:

    70,08 g
  • Vláknina:

    11,10 g

Aktivita pro spálení:

641 kcal
80

minut jízdy na kole

61

minut běhu

191

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí roštěnky na cibuli

(25 hlasů)
60min
1042 kJ

Hovězí na houbách

(23 hlasů)
1h a 10min
637 kJ

Hovězí plátky s hořčicí a jemnou bramborovou kaší

(13 hlasů)
1h a 45min
1391 kJ
Více receptů

Celkem 1 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí v křenové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba