Prostreno.cz

Pstruzi na houbách

Pstruh je vynikající sladkovodní ryba s jemným a chutným masem. Vyzkoušejte pstruha s houbami. Kuchyňská úprava pstruha patří k těm jednodušším. Důvod je poměrně jednoduchý, pstruh se neporcuje, podává se na talíři celý .

06.01.2021 Mikeš
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

1247 kJ / 298 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V pekáčku na 2 lžících másla nechte zesklovatět nakrájenou šalotku,přidejte na malé kousky nakrájené houby,jemně nasekaný česnek ,osolte a duste,až se částečně odpaří voda z hub.
  2. Pstruhy osolte a položte je na podušené houby , podlijte je vínem,posypte kmínem ,přidejte plátky másla a dejte je na přibližně 30 minut (záleží na velikosti ryby) do trouby předehřáté na 180°C.
  3. Před podáváním pokapejte ryby citronovou šťávou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    12,82 g
  • Sacharidy:

    42,14 g
    • Cukry:

      16,39 g
  • Tuky:

    268,90 g
  • Vláknina:

    8,65 g

Aktivita pro spálení:

1333 kcal
166

minut jízdy na kole

126

minut běhu

397

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruzi na houbách

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba