Prostreno.cz

Losos s mandlemi

Rybí podkovy s mandlemi pečené v troubě.

19.01.2021 lentilka
40min

15min příprava

25min vaření

1072 kJ / 256 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


  • K podávání
  • 4 plátky citrónu
  • K přípravě
  • 2 ks rybí podkovy á 180 - 200 g - nejlépe chlazený losos
  • 1 lžička soli
  • 4 lžíce nasekaných plátků mandlí
  • 2 plátky másla

Postup přípravy

  1. Osolené porce ryby uložte do zapékací misky ,misku můžete vyložit pečícím papírem.
  2. Na každý kousek položte plátek másla a ryby posypte mandlemi .
  3. Pečte v troubě předehřáté na 190°C přibližně 20 - 25 minut podle velikosti rybích podkov.
  4. Ryby během pečení můžete přikrýt alobalem,aby se mandle nespálily.
  5. Podávejte s plátky citrónu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,60 g
  • Sacharidy:

    37,60 g
    • Cukry:

      9,60 g
  • Tuky:

    164,00 g
  • Vláknina:

    8,00 g

Aktivita pro spálení:

774 kcal
96

minut jízdy na kole

73

minut běhu

231

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Losos s mandlemi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba