Prostreno.cz

Vepřová játra s lahůdkovou cibulkou

Velmi jednoduchá a rychlá příprava,minimum ingrediencí .
26.01.2021 Mikeš
50min

15min příprava

35min vaření

322 kJ / 76 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibulky s natí nakrájejte na větší kousky.
  2. Očištěná játra nakrájejte na nudličky.
  3. V pánvi rozehřejte olej, přidejte nakrájená játra,posypte je kmínem a mletým pepřem.
  4. Játra míchejte vařečkou, opečte je ve vlastní šťávě, pak je podlijte vínem a přikryté duste doměkka.
  5. Když jsou játra hotová,přisypte k nim nakrájenou cibulku,drobně nakrájený česnek a duste ještě 3-5 minut.
  6. Nakonec játra osolte.
  7. Játra můžete během dušení zaprášit hladkou moukou,aby byla šťáva hustější.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    7,60 g
  • Sacharidy:

    53,21 g
    • Cukry:

      12,58 g
  • Tuky:

    31,80 g
  • Vláknina:

    15,01 g

Aktivita pro spálení:

218 kcal
27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

65

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

kmín

375 kcal / 100g
B17 g
S44 g
T14 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová játra s lahůdkovou cibulkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba