Prostreno.cz

Tuňák na másle s česnekem

Tuňák je velmi oblíbená ryba, příprava je rychlá a jednoduchá . Maso nesmí být ale příliš propečené .Tuňák musí zůstat uvnitř růžový .

02.03.2021 lanvin
30min

15min příprava

15min vaření

1014 kJ / 242 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V pánvi rozehřejte máslo a olej,přisypte na silnější plátky nakrájený česnek a do pánve vložte porce tuňáka.
  2. Ryby osolte , opepřete ,posypte citronovou kůrou a do pánve přisypte polníček,rukolu,nebo baby špenát .
  3. Tuňáka opékejte z každé strany 2- 4 minuty,záleží na velikosti porce.
  4. Hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    88,42 g
  • Sacharidy:

    7,45 g
    • Cukry:

      1,32 g
  • Tuky:

    66,75 g
  • Vláknina:

    2,30 g

Aktivita pro spálení:

326 kcal
40

minut jízdy na kole

31

minut běhu

97

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Tuňák na másle s česnekem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba