Prostreno.cz

Mořský vlk s citronovou trávou

Jednoduchý thajský recept na dušenou rybu s chilli papričkou ,česnekem a koriandrem .

03.03.2021 lentilka
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

426 kJ / 101 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Nejdřív ze stonku citronové trávy oloupejte svrchní vrstvu, protože je dost tvrdá a špatně stravitelná. Také se nejí celý stonek, ale jen jeho nejměkčí část. Nachází se zhruba uprostřed. Ten nasekejte na malé kousky .
  2. Rybu důkladně osolte-i zevnitř.
  3. V hlubším rendlíku rozehřejte máslo , olej a rybu z obou stran krátce opečte.
  4. Přidejte vývar,citronovou trávu,česnek, na tenké plátky nakrájenou chilli papričku, nasekaný koriandr ,nakrájené cibulky , rybu pokapejte limetkovou šťávou a duste odkrytou , podle velikosti 25-35 minut.Během dušení rybu jednou otočte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    6,13 g
  • Sacharidy:

    40,85 g
    • Cukry:

      6,99 g
  • Tuky:

    53,28 g
  • Vláknina:

    7,26 g

Aktivita pro spálení:

197 kcal
24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mořský vlk s citronovou trávou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba