Prostreno.cz

Hovězí dušené s červeným vínem

Hovězí maso dušené s červeným vínem,houbami a tymiánem.
06.04.2021 lanvin
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

757 kJ / 180 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Hovězí maso nakrájejte na plátky , osolte je ,opepřete a zprudka opečte ze všech stran na oleji , aby se maso zatáhlo.
  2. Maso podlijte vínem, vývarem, přidejte celé,oloupané stroužky česneku ,přikryjte a duste 60 minut .
  3. K masu přidejte scezené houby ,snítky tymiánu a duste,až je maso měkké . Doba dušení záleží na kvalitě masa.
  4. Maso můžete podávat s restovanou růžičkovou kapustou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    209,46 g
  • Sacharidy:

    45,43 g
    • Cukry:

      3,12 g
  • Tuky:

    221,00 g
  • Vláknina:

    8,84 g

Aktivita pro spálení:

765 kcal
95

minut jízdy na kole

72

minut běhu

228

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí dušené s červeným vínem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba