Prostreno.cz

Telecí kotleta jako minutka

Marinovaná telecí kotleta je delikatesa. V kuchyni s telecím masem nemůžete šlápnout vedle, pro nepatrný obsah tuku a dobrou stravitelnost se využívá i k přípravě dietních jídel a dětských pokrmů .

21.04.2021 Mikeš
45min

25min příprava

20min vaření

1221 kJ / 291 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso jemně naklepejte ,na krajích nařízněte a uložte ho do ploché nízké misky.
  2. Maso dochuťte citronovou šťávou, vínem, solí , pepřem a několik hodin marinujte.
  3. Smíchejte v misce strouhanku s petrželkou a mletou paprikou.
  4. Ve směsi obalte kotlety .
  5. Na velkou pánev s rozehřátým sádlem nasypte nakrájený česnek, přidejte kotlety a zvolna je osmažte z obou stran ,podle velikosti kotlet 7-10 minut z každé strany .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    32,20 g
  • Sacharidy:

    188,67 g
    • Cukry:

      13,24 g
  • Tuky:

    50,49 g
  • Vláknina:

    12,96 g

Aktivita pro spálení:

344 kcal
43

minut jízdy na kole

32

minut běhu

102

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí kotleta jako minutka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba