Prostreno.cz

Pražma na šalotkách

Ryba na másle nepotřebuje složitou přípravu . Se šalotkou a pažitkou chutná skvěle.

08.06.2021 sun
45min

15min příprava

30min vaření

1050 kJ / 250 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


  • K podávání
  • 1 ks citron - nakrájený na čtvrtky
  • K přípravě
  • 3 porce filé pražmy á 180-200 g - nebo jiná oblíbená ryba
  • 100 g másla
  • 4 lžíce citronové šťávy
  • 2 ks středně velké šalotky
  • 1 lžička himálajské soli
  • 1 hrnek čerstvě nakrájené pažitky

Postup přípravy

  1. Ve velké pánvi na rozehřátém másle nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou šalotku.
  2. K šalotce přidejte citronovou šťávu , porce ryby a na mírném ohni duste 5 minut.
  3. Ryby otočte , osolte a duste podle velikosti rybích porcí přibližně 15 minut.
  4. Ryby posypte pažitkou.
  5. Podávejte s kousky citrónu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    2,90 g
  • Sacharidy:

    19,70 g
    • Cukry:

      5,00 g
  • Tuky:

    82,05 g
  • Vláknina:

    4,20 g

Aktivita pro spálení:

259 kcal
32

minut jízdy na kole

24

minut běhu

77

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pražma na šalotkách

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba