Prostreno.cz

Hovězí maso dušené s červenou cibulí

Dušené hovězí s cibulí a žampiony je velmi snadné na přípravu a je velmi chutné , pro tento způsob přípravy zvolte vyzrálé hovězí zadní nebo kližku, výborná jsou i líčka .

14.07.2021 sun
2h a 50min

20min příprava

2h a 30min vaření

457 kJ / 109 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky velké přibližně 5 x 5 cm.
  2. Maso osolte a obalte v hladké mouce.
  3. V hrnci na rozehřátém oleji maso ze všech stran orestujte.
  4. Přidejte nakrájenou cibuli a ještě 2 minuty míchejte.
  5. K masu nalijte vývar , víno , přidejte česnek , rajčatový protlak a duste doměkka.
  6. Žampiony nakrájejte na plátky .
  7. K masu nasypte instantní jíšku , nakrájené žampiony a duste ještě 10 - 15 minut.

TIP:

mao můžete zahustit také škrobovou moučkou,ktero rozmíchejte ve 100 ml vody.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,42 g
  • Sacharidy:

    166,70 g
    • Cukry:

      14,90 g
  • Tuky:

    80,36 g
  • Vláknina:

    8,68 g

Aktivita pro spálení:

378 kcal
47

minut jízdy na kole

36

minut běhu

112

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso dušené s červenou cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba