Prostreno.cz

Hovězí na pivu

Recept na přípravu hovězího masa naloženého v pivní marinádě.

24.09.2011 lanvin
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

809 kJ / 193 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté maso nakrájejte na plátky. Všechny ingredience na marinádu důkladně promíchejte. Maso uložte do misky a zalijte marinádou. Nechte alespoň 3 hodiny v chladu.
  2. Pak maso na pánvi s rozehřátým olejem orestujte. Maso přeložte do pekáčku, posypte nakrájenou cibulí a zalijte marinádou. Přikryjte a pečte v troubě doměkka.

TIP:

Pivo je nápoj, který je sám o sobě zdravější než voda, jen v nadměrném množství může působit škodlivě. Pivo obsahuje mnoho vitaminů a při spotřebě 1 l piva denně si člověk pokryje zhruba 20 % denní potřeby vitaminu B2.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    213,09 g
  • Sacharidy:

    45,15 g
    • Cukry:

      12,75 g
  • Tuky:

    115,45 g
  • Vláknina:

    4,98 g

Aktivita pro spálení:

735 kcal
91

minut jízdy na kole

70

minut běhu

219

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí na houbách

(23 hlasů)
1h a 10min
637 kJ

Hovězí plátky s hořčicí a jemnou bramborovou kaší

(13 hlasů)
1h a 45min
1391 kJ

Hovězí dušené s paprikou

(12 hlasů)
2h a 45min
805 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí na pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba