Prostreno.cz

Hovězí plátky s kapií

Loupaná plec je velmi chutná, libová, a zároveň dostatečně prorostlá, aby si po přípravě zachovala šťavnatost.

22.09.2021 Mikeš
1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

522 kJ / 124 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 ° C .
  2. Maso potřete olejem , osolte , pokapejte sojovou omáčkou ,tabascem a vše vetřete do masa .
  3. Maso vložte do potravinářského pečícího sáčku.
  4. K masu vložte na silné plátky nakrájenou kapii a přidejte whisky.
  5. Sáček uzavřete přibalenými uzávěry, nebo můžete sáček uvázat potravinářským provázkem.
  6. Sáček položte do pekáčku a pečte v předehřáté troubě přibližně 70 - 90 minut , nebo až bude maso měkké.Velmi záleží na zralosti a kvalitě masa.
  7. Měkké maso nakrájejte na plátky a podávejte ho s kapií a nakrájenou červenou cibulí.
  8. Maso můžete ozdobit oblíbenými bylinkami.

TIP:

Potravinářské pečící sáčky se dají koupit v supermarketech i v některých papírnictvích.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,07 g
  • Sacharidy:

    38,82 g
    • Cukry:

      18,18 g
  • Tuky:

    61,65 g
  • Vláknina:

    10,50 g

Aktivita pro spálení:

224 kcal
28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

66

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí plátky s kapií

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba