Prostreno.cz

Hovězí svíčková s cibulí a pórkem

Hovězí maso s cibulí a pórkem připravené jako minutka ve woku . Maso je ochuceno bio sójovou omáčkou a sherry.

24.09.2021 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

1077 kJ / 257 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na tenké nudličky.
  2. Maso dejte do malé misky, přidejte sójovou omáčku , promíchejte a nechte 20 minut odležet.
  3. Oloupanou cibuli nakrájejte na klínky .
  4. Omytý pórek nakrájejte na tenké plátky .
  5. Ve woku nebo na pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje , přidejte maso a opečte ho ze všech stran . Opečené maso vyndejte na talíř.
  6. Do woku , nebo na pánev přidejte 2 lžíce oleje , přidejte cibuli a pórek a za stálého míchání 5 – 8 minut restujte .
  7. K zelenině přidejte opečené maso , sherry a podle chuti dochuťte solí a černým pepřem.
  8. Prohřejte a podávejte s nejlépe s vařenou rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    102,12 g
  • Sacharidy:

    52,31 g
    • Cukry:

      22,50 g
  • Tuky:

    150,20 g
  • Vláknina:

    2,50 g

Aktivita pro spálení:

694 kcal
86

minut jízdy na kole

66

minut běhu

207

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí svíčková s cibulí a pórkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba