Prostreno.cz

Kořeněné , dušené červené zelí

Zelí dušené s jablky , červenou cibulí ,červeným vínem a voňavým kořením.

27.09.2021 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

456 kJ / 108 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné zelí nakrájejte na nudličky.
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky .
  3. Omytá jablka nakrájejte na tenké plátky.
  4. V hrnci rozehřejte olej, přidejte nakrájené zelí, nakrájenou červenou cibuli , jablka a 5 minut míchejte .
  5. Přidejte víno , vodu , červený vinný ocet ,cukr ,sůl a přiveďte k varu.
  6. Skořicovou tyčinku, hřebíček, bobkový list a kuličky pepře vložte do sáčku na vaření koření , přidejte ho do červeného zelí .
  7. Červené zelí duste na mírném ohni pod pokličkou za občasného míchání 45 minut . V případě potřeby přidejte více tekutiny.
  8. Před podáváním odstraňte koření .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    29,02 g
  • Sacharidy:

    379,80 g
    • Cukry:

      69,62 g
  • Tuky:

    76,85 g
  • Vláknina:

    128,50 g

Aktivita pro spálení:

544 kcal
68

minut jízdy na kole

51

minut běhu

162

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Skvělá snídaně s jahodami

15min
(20 hlasů)

Omeleta se sýrem

30min
(8 hlasů)

Fitness palačinky

15min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kořeněné , dušené červené zelí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba