Prostreno.cz

Hovězí na červeném víně

Hovězí maso dušené s mrkví , červeným vínem a cibulkami .

08.11.2021 lanvin
3h a 0min

20min příprava

2h a 40min vaření

1275 kJ / 304 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kousky a orestujte ho v kastrolu na oleji spolu s nakrájenou slaninou .
  2. Přidejte nakrájený česnek,maso osolte,opepřete ,přidejte bobkový list ,víno, vývar ,přikryjte a hodinu duste .
  3. Pak k masu přidejte propláchnuté cibulky ,mrkev,rajčatový protlak a duste,až je maso měkké.
  4. Šťávu podle potřeby zahustěte instantní jíškou.
  5. Podávejte posypané nasekanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    253,84 g
  • Sacharidy:

    233,42 g
    • Cukry:

      5,22 g
  • Tuky:

    233,28 g
  • Vláknina:

    80,72 g

Aktivita pro spálení:

942 kcal
117

minut jízdy na kole

89

minut běhu

281

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba