Prostreno.cz

Hovězí dušené s černým pivem

Černé pivo dodá pokrmu výraznou, jemně nasládlou chuť .

09.11.2021 lentilka
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

812 kJ / 194 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kousky .
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte na tenké plátky.
  3. Kousky masa osolte, opepřete a obalte je v hladké mouce .
  4. V kastrolu na rozehřátém oleji maso ze všech stran opečte.
  5. Přidejte cibuli , česnek , bobkový list , nové koření a promíchejte.
  6. K masu nalijte pivo , vývar a duste doměkka. Šťávu můžete zahustit jíškou .
  7. Podávejte s bramborovou kaší , posypané petrželkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,76 g
  • Sacharidy:

    373,87 g
    • Cukry:

      12,58 g
  • Tuky:

    88,53 g
  • Vláknina:

    89,22 g

Aktivita pro spálení:

531 kcal
66

minut jízdy na kole

50

minut běhu

158

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí dušené s černým pivem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba