Prostreno.cz

Halibut s citronovou trávou

Pokud nejste zrovna milovníci kapra, připravte si na vánoční stůl jinou rybu. Například halibuta, který má velmi kvalitní maso s jemnou chutí .

10.11.2021 Mikeš
1h a 15min

45min příprava

30min vaření

267 kJ / 63 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Chilli papričku , citronovou trávu a oloupaný česnek nakrájejte na tenké plátky a vše nasypte do vymazané zapékací misky.
  2. Smíchejte pomerančovou šťávu , nakrájenou petrželku , hnědý cukr, rybí omáčku a rýžový ocet. Směs nalijte do zapékací misky .
  3. Filety z halibuta vložte do zapékací misky a obalte je ve směsi . Marinujte 30 minut , po 15 minutách filety otočte .
  4. Filety osolte a vložte zapékací misku s halibutem do trouby předehřáté na 190° C .
  5. Přikryté pečte v troubě 25-30 minut Před podáváním posypte ryby nakrájenou lahůdkovou cibulkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    11,24 g
  • Sacharidy:

    52,58 g
    • Cukry:

      24,36 g
  • Tuky:

    16,99 g
  • Vláknina:

    9,12 g

Aktivita pro spálení:

101 kcal
12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

30

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)

Kokosové lívance

1h a 5min
(29 hlasů)

Omeleta s brokolicí

30min
(26 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Halibut s citronovou trávou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba