Prostreno.cz

Karbanátky se žampionovou omáčkou

Tip pro milovníky krémových omáček a mletého masa. Karbanátky z hovězího masa v žampionové omáčce .

15.11.2021 lanvin
1h a 35min

35min příprava

60min vaření

835 kJ / 199 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve velké míse smíchejte mleté maso , vejce, , worcestrovou omáčku, hořčici, česnek ,pepř , sůl a podle potřeby přidejte strouhanku .Směs dobře promíchejte.
  2. Ze směsi tvarujte karbanátky , které zvolna opečte v pánvi na oleji.
  3. Ve větším rendlíku rozehřejte máslo .
  4. K máslu přisypte nakrájenou cibuli a nechte ji zesklovatět.
  5. Přidejte nakrájené žampiony a duste je na mírném ohni 10 minut.
  6. Žampiony za stálého míchání poprašte moukou , pak přidejte vývar ,smetanu a vařte za občasného promíchání 15 minut.
  7. Karbanátky podávejte přelité omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    194,22 g
  • Sacharidy:

    139,40 g
    • Cukry:

      19,84 g
  • Tuky:

    244,02 g
  • Vláknina:

    9,98 g

Aktivita pro spálení:

859 kcal
107

minut jízdy na kole

81

minut běhu

256

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hořčice

66 kcal / 100g
B4 g
S5 g
T6 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

žampion dvouvýtrusný

30,2 kcal / 100g
B3,09 g
S4,01 g
T0,2 g

smetana na vaření 12%

133 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T12 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Karbanátky se žampionovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba