Prostreno.cz

Jehněčí na kmínu

Jehněčí maso se dá připravit na mnoho způsobů .Vyzkoušejte jehněčí na kmínu.

15.01.2022 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

715 kJ / 170 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na menší plátky .
  2. Koření promíchejte v nízké rovné misce.
  3. Do misky přidejte plátky masa a maso v koření obalte , koření vetřete do masa.
  4. Misku přikryjte a nechte přes noc v chladničce.
  5. V malém pekáčku rozehřejte olej a maso opečte na oleji z obou stran . Pokud vám v misce zbylo koření , přidejte ho k masu .
  6. K masu přisypte nakrájenou cibuli , česnek , přidejte vývar , suché sherry a maso pokapejte sójovou omáčkou .
  7. Přikryjte a duste v troubě předehřáté na 190°C doměkka.
  8. Měkké maso posypte nakrájeným koriandrem .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,14 g
  • Sacharidy:

    38,53 g
    • Cukry:

      5,26 g
  • Tuky:

    65,17 g
  • Vláknina:

    8,72 g

Aktivita pro spálení:

212 kcal
26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

63

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí na kmínu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba