Prostreno.cz

Špízy z rybího filé

Marinované rybí filé na indický způsob.

01.02.2022 lanvin
1h a 20min

45min příprava

35min vaření

385 kJ / 92 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí filé nakrájejte na stejně velké kostky.
  2. Všechny ingredience na marinádu důkladně prošlehejte v misce .
  3. Do marinády nasypte kostky rybího filé , jemně vše promíchejte a nechte v marinádě odpočinout maximálně 30 minut .
  4. Během marinování namočte bambusové špízy na 10 minut do vody, aby se při grilování nespálily. Špízy osušte a potřete je olejem.
  5. Rozehřejte grilovací pánev.
  6. Marinované kousky ryby nechte okapat a navlékněte je na špízy .
  7. Grilujte 5-8 minut z každé strany , podle druhu ryby. Potírejte marinádou .
  8. Podávejte s ředkvičkou nakrájenou na tenké plátky , kousky citrónu , překrojenými rajčaty , ozdobené koriandrem ,nebo petrželkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    153,66 g
  • Sacharidy:

    51,91 g
    • Cukry:

      15,94 g
  • Tuky:

    101,96 g
  • Vláknina:

    14,14 g

Aktivita pro spálení:

423 kcal
52

minut jízdy na kole

40

minut běhu

126

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Špízy z rybího filé

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba