Prostreno.cz

Žampióny PORTOBELLO s vejci

Recept na žampióny PORTOBELLO s vejci zapečené v troubě.

06.10.2011 lanvin
25min

10min příprava

15min vaření

498 kJ / 119 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu rozehřejte na 250°C. Na plech s pečící folií dejte žampióny, pokapejte je olejem, posypte bylinkami.
  2. Na každý žampión rozklepněte jedno vejce, posypte solí a pepřem. Vložte do vyhřáté trouby a pečte přibližně 15 minut.

TIP:

Portobello je zvláštní otevřená forma krémového žampionu, přezdívaná též „žampionový steak“. Je velmi chutný.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,85 g
  • Sacharidy:

    15,49 g
    • Cukry:

      3,85 g
  • Tuky:

    58,38 g
  • Vláknina:

    4,30 g

Aktivita pro spálení:

388 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

115

minut uklízení





Podobné recepty

Plněné žampiony

(26 hlasů)
35min
816 kJ

Brambory plněné žampiony

(22 hlasů)
30min
288 kJ

Žampiony dušené s hráškem

(22 hlasů)
25min
646 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Žampióny PORTOBELLO s vejci

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba