Prostreno.cz

Podzimní salát

Recept na salát plný vitamínů.

10.10.2011 lanvin
25min

15min příprava

10min vaření

434 kJ / 103 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nejdříve svařte vodu s cukrem. Švestky překrojte napůl a vyndejte pecky. Hrušky a jablka rozkrojte na osminy, jádřince vykrojte.
  2. Nakrájená jablka, švestky a hrušky dejte do mísy, přidejte tymián, badyán, semínka vanilky a na velmi malé kostičky nakrájený zázvor.
  3. Nechte vychladnout a pak dejte na 30 minut do lednice.

TIP:

Hrušky obsahují mnoho účinných látek pro zdraví a svým složením, je velmi podobná jablku. Na rozdíl od něj však obsahuje dvakrát vyšší podíl vlákniny ale nižší podíl vitaminu C.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,14 g
  • Sacharidy:

    337,70 g
    • Cukry:

      185,30 g
  • Tuky:

    34,83 g
  • Vláknina:

    77,70 g

Aktivita pro spálení:

474 kcal
59

minut jízdy na kole

45

minut běhu

141

minut uklízení





Podobné recepty

Grepový salát s klíčky

(16 hlasů)
20min
334 kJ

Okurkový salát s fetou

(18 hlasů)
15min
791 kJ

Letní salát s mozzarellou

(14 hlasů)
25min
488 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g

červená řepa

43 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g

vanilka

288 kcal / 100g
B4 g
S12 g
T7 g

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g
Více informaci na befity
Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba
x zavřít reklamu