Prostreno.cz

Pstruh plněný plátky pomeranče

Jemná chuť ryby výborně vynikne ve spojení s plátky pomeranče a tymiánem . K přípravě použijte rybu nejlépe čerstvou , nebo chlazenou.

21.04.2022 Mikeš
50min

15min příprava

35min vaření

2142 kJ / 511 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


  • K přípravě
  • 2 ks menší , vykuchaní pstruzi duhoví
  • 4 plátky másla
  • 1 lžička soli
  • Na náplň
  • 6 snítek čerstvého tymiánu
  • 1 ks šalotka - oloupaná , nakrájená na plátky
  • 1 ks bio pomeranč - nakrájený na plátky
  • Na vymazání
  • 2 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Zapékací misku , nebo malý pekáček vymažte olejem .
  2. Pstruhy omyjte , osušte , osolte a naplňte je plátky pomeranče , plátky šalotky a tymiánem . Pokud vám zbydou plátky pomeranče , položte je do pekáčku vedle ryb.
  3. Pstruhy položte do pekáčku , na ryby položte plátky másla a pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 25 – 35 minut podle velikosti ryb .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,20 g
  • Sacharidy:

    41,60 g
    • Cukry:

      14,30 g
  • Tuky:

    354,75 g
  • Vláknina:

    12,90 g

Aktivita pro spálení:

1650 kcal
206

minut jízdy na kole

157

minut běhu

492

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh plněný plátky pomeranče

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba