Prostreno.cz

Hovězí krk na pivu

Tento recept je vynikající kombinací masa a piva .

04.06.2022 Mikeš
2h a 50min

20min příprava

2h a 30min vaření

464 kJ / 110 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve větším hrnci zahřejte olej .
  2. Na oleji opečte ze všech stran maso . Maso osolte a opepřete .
  3. Přidejte cibuli , pivo , vývar , přikryjte a duste doměkka .
  4. Měkké maso vyndejte na talíř a udržujte ho na teplém místě.
  5. Do šťávy z masa vmíchejte hořčici a šťávu vařte 10 minut. Nakonec vmíchejte petrželku.
  6. Pokud chcete mít šťávu hustou , můžete ji zahustit hladkou moukou , nebo instantní jíškou.
  7. Maso nakrájejte na plátky a podávejte s připravenou omáčkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,55 g
  • Sacharidy:

    35,25 g
    • Cukry:

      0,45 g
  • Tuky:

    78,38 g
  • Vláknina:

    4,35 g

Aktivita pro spálení:

227 kcal
28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

67

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta s brokolicí

30min
(26 hlasů)

Brokolicová omeleta

50min
(23 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí krk na pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba