Prostreno.cz

Květák s ředkvičkovým máslem

Rychlovka, kterou zvládne každý. Velmi rychlý recept na přípravu vařeného květák.

25.10.2011 lanvin
35min

15min příprava

20min vaření

273 kJ / 65 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Květák uvařte v osolené vodě s citrónovou šťávou, uvařený sceďte a rozdělte na talíře.
  2. Mezitím rozehřejte na pánvi máslo, přidejte nakrájené bylinky, pepř a na slabé plátky nakrájené ředkvičky. Restujte 5 minut.
  3. Každý květák přelijte ředkvičkovým máslem a hned podávejte.

TIP:


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,02 g
  • Sacharidy:

    73,26 g
    • Cukry:

      17,55 g
  • Tuky:

    97,48 g
  • Vláknina:

    35,30 g

Aktivita pro spálení:

317 kcal
39

minut jízdy na kole

30

minut běhu

94

minut uklízení





Podobné recepty

Květákové placičky se šunkou

(24 hlasů)
50min
364 kJ

Květákové placičky

(30 hlasů)
50min
246 kJ

Květákové kari

(19 hlasů)
25min
324 kJ
Více receptů

Celkem 7 komentářů

Avatar
Avatar kamila76
19.11.2016
Avatar hedvika
18.05.2016
Avatar moniika
07.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Květák s ředkvičkovým máslem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba