Prostreno.cz

Vepřové maso plněné jablky

Sváteční ,voňavé vepřové maso má skvělou chuť díky jablkům a fíkům . Netradiční , ale chutná kombinace . K plnění můžete použít jak vepřovou pečeni , tak vepřovou panenku .

29.11.2022 lanvin
1h a 45min

30min příprava

1h a 15min vaření

734 kJ / 175 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V rendlíku nechte rozpustit máslo .
  2. Přidejte oloupaná ,nakrájená jablka , nakrájené fíky , šalotku , med , portské víno a duste , až se víno odpaří. Jemně osolte a nechte vychladnout.
  3. Z masa připravte plát , který lehce naklepejte ,osolte a opepřete.
  4. Na plát masa rovnoměrně rozetřete vychladlou náplň a stočte jako roládu . Maso můžete ovázat potravinářským provázkem.
  5. Maso zabalte do potravinářské folie a uložte na noc do chladničky.
  6. Předehřejte troubu na 190 ° C .
  7. Z masa sundejte folii , položte ho do pekáčku přidejte vývar , přikryjte a pečte doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    283,88 g
  • Sacharidy:

    64,32 g
    • Cukry:

      26,88 g
  • Tuky:

    105,78 g
  • Vláknina:

    5,12 g

Aktivita pro spálení:

461 kcal
57

minut jízdy na kole

43

minut běhu

137

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Lívance nadýchané

25min
(1 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

5min
(2 hlasů)

Kynuté lívance

1h a 15min
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso plněné jablky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba