Prostreno.cz

Jehněčí s kořením Garam Masala

Kořeněné , dušené jehněčí maso chutná nejlépe s rýží .

25.01.2023 lentilka
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

774 kJ / 184 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci na oleji s máslem krátce orestujte maso , česnek a nastrouhaný zázvor.
  2. Přidejte chilli prášek a koření .
  3. Zalijte dostatečným množstvím vody, aby maso bylo přikryté . Duste přikryté doměkka , doba dušení závisí na kvalitě masa. Měkké maso podle chuti osolte .
  4. Omáčku můžete zahustit bramborovým škrobem , který rozmíchejte v několika lžících vody.
  5. Podávejte posypané nudličkami citronové kůry a koriandrem.
  6. Nakrájenou chilli papričku podávejte zvlášť.

TIP:

Koření Garam Masala je tradiční indická směs bez soli s vůní římského kmínu a hřebíčku.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    178,61 g
  • Sacharidy:

    27,84 g
    • Cukry:

      8,16 g
  • Tuky:

    235,95 g
  • Vláknina:

    4,58 g

Aktivita pro spálení:

734 kcal
91

minut jízdy na kole

69

minut běhu

219

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí s kořením Garam Masala

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba