Prostreno.cz

Kedlubnový salát

Recept na rychlý salát z čerstvých kedluben a ředkviček může nahradit večeři.

16.11.2011 lanvin
20min

20min příprava

0min vaření

333 kJ / 79 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupané kedlubny nastrouhejte a dejte do misky.
  2. Omyté ředkvičky nakrájejte na tenké plátky a přidejte je ke kedlubnám. Dále přidejte omytá, na plátky nakrájená jablka, nakrájenou citrónovou trávu, vše pokapejte citrónovou šťávou, osolte, opepřete a promíchejte.
  3. Smetanu našlehejte se lžičkou cukru a lehce vmíchejte do salátu. Nechte 30 minut odležet.
  4. Rozdělte do misek, ozdobte koprem a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    7,81 g
  • Sacharidy:

    71,11 g
    • Cukry:

      45,45 g
  • Tuky:

    37,07 g
  • Vláknina:

    11,90 g

Aktivita pro spálení:

157 kcal
19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

46

minut uklízení





Podobné recepty

Letní cuketový salát

(9 hlasů)
20min
245 kJ

Okurkový salát s fetou

(18 hlasů)
15min
791 kJ

Cuketový salát se sýrem

(7 hlasů)
20min
438 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kedlubnový salát

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba