Prostreno.cz

Polévka z růžičkové kapusty

Recept na rychlou polévku, která vám doplní vitamíny.

16.11.2011 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

308 kJ / 73 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omytou růžičkovou kapustu nakrájejte na poloviny, očištěné žampióny nakrájejte na plátky.
  2. V hrnci na másle orestujte oloupanou, nakrájenou šalotku, přidejte houby, tymián a restujte 3 minuty. Zalijte vývarem, přidejte růžičkovou kapustu, přikryjte a vařte 15-20 minut.
  3. Polévku podle chuti osolte a opepřete.
  4. Vařící polévku rozdělte na talíře, přidejte na kostičky nakrájený sýr a pár kuliček růžového pepře.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    95,31 g
  • Sacharidy:

    170,44 g
    • Cukry:

      26,96 g
  • Tuky:

    115,87 g
  • Vláknina:

    30,45 g

Aktivita pro spálení:

426 kcal
53

minut jízdy na kole

40

minut běhu

127

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka Minestrone trochu jinak

(19 hlasů)
35min
263 kJ

Polévka s bílým zelím

(19 hlasů)
25min
124 kJ

Polévka ze záhonku

(27 hlasů)
25min
536 kJ
Více receptů

Celkem 9 komentářů

Avatar
Avatar maxiking
03.05.2016
Avatar moniika
06.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

růžičkový kapusta

43 kcal / 100g
B3 g
S8 g
T0,6 g

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z růžičkové kapusty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba