Prostreno.cz

Sýr tofu s natí jarní cibulky

Tofu má nízký obsah tuku a vysoký obsah bílkovin. Na rozdíl od masa má méně nasycených mastných kyselin a cholesterolu. Hedvábné tofu se od klasického tofu liší ve výrobě. Tofu obsahuje vitamíny skupiny B a minerální látky: hořčík, vápník a železo a neobsahuje lepek.

15.04.2023 lanvin
25min

25min příprava

2209 kJ / 527 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Blok hedvábného tofu položte na servírovací mísu a nakrájejte ho na plátky silné 1/2 cm .
  2. Oba druhy oleje lehce zahřejte a smíchejte se sójovou omáčkou , aby se suroviny dobře spojily.
  3. Tofu posypte nakrájenou cibulkou a pokapejte sójovou omáčkou s olejem.

TIP:

Hedvábné tofu se dá koupit stejně , jako klasické tofu .


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3,60 g
  • Sacharidy:

    1,80 g
    • Cukry:

      0,27 g
  • Tuky:

    60,00 g
  • Vláknina:

    0 g

Aktivita pro spálení:

138 kcal
17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

41

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

řepkový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

jarní cibulka

32 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,2 g

Sezamový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Tofu

144 kcal / 100g
B15 g
S3 g
T4 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Sýr tofu s natí jarní cibulky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba